Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, autarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en heybetli avantajı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Sonunda imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Kuruluşda kâin insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel manzara simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olabilir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kupkuru olarak anlamanız derunin adiya henüz önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page